ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 9ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12/2019

Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκπαιδευτική εκδρομή της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019, ότι η αναχώρηση θα γίνει στις 8:00 π.μ. μπροστά από τις Αίθουσες διδασκαλίας ΣΕΜΦΕ (Εκκλησία – παλαιό περίπτερο).

Στο πλαίσιο της εκδρομής θα επισκεφτούμε την κατολίσθηση της Μαλακάσας, τη σήραγγα της Κνημίδος, το ρήγμα της Αρκίτσας, τις Θερμές πηγές των Θερμοπυλών και άλλες ενδιαφέρουσες θέσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα σας διανεμηθεί το απαραίτητο υλικό (χάρτες, τομές) για την παρακολούθηση των εργασιών πεδίου. Αναλυτικό τεύχος σημειώσεων διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου μας (www.legah.metal.ntua.gr στο χώρο “Συγγράματα – ηλεκτρονικές σημειώσεις“).

Κάθε φοιτητής πρέπει να έχει μαζί του γαλότσες και να φοράει άρβυλα για ύπαιθρο. Τις γαλότσες θα πρέπει να τις έχει σε μία μεγάλη σακούλα και να τις αλλάζει με τα παπούτσια του, στις θέσεις που θα του υποδειχτεί. Οι γαλότσες θα είναι πάντα στον αποθηκευτικό χώρο των αποσκευών, ποτέ μέσα στο λεωφορείο. Πρέπει όλοι να φοράτε μακριά παντελόνια (όχι φούστες ή βερμούδες). Κράνη και φωσφορίζοντα γιλέκα θα παρέχονται. Επίσης παρακαλείστε να έχετε μαζί σας από ένα φακό καθώς από τα υπόγεια της κατολίσθησης της Μαλακάσας έχουν κλαπεί όλες οι εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να δίνετε προσοχή στην ασφάλειά σας σε κάθε φάση της εκδρομής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με τη συμμετοχή σας στην εκδρομή έχετε οι ίδιοι αποδεχθεί την ευθύνη για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και όχι το ΕΜΠ ή οι υπεύθυνοι καθηγητές της εκδρομής.

Παρακαλείστε αν για οποιοδήποτε λόγο δεν συμμετάσχετε στην εκδρομή να μας ενημερώσετε εγκαίρως προκειμένου να ειδοποιήσουμε φοιτητές που βρίσκονται στην λίστα των επιλαχόντων.

Οι Συντονιστές της Εκδρομής
Κ. Λουπασάκης, Αναπλ. Καθηγητής

Κ. Αθανασάς, Επικ. Καθηγητής