Πρόσκληση τελετής απονομής Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης έτους 2016

Αγαπητοί μας απόφοιτοι,

Η αποφοίτησή σας είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας, και ιδιαίτερα για εσάς και τις οικογένειές σας! Για το λόγο αυτό, για πρώτη φορά φέτος, κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.  Θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση αντάξια του νοήματος της μέρας αυτής σε ένα χώρο ιδιαίτερης γοητείας,  ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, τόσο για τους Μηχανικούς μας όσο και για την Ελληνική κοινωνία: θα κάνουμε την τελετή απονομής των διπλωμάτων στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Η τελετή απονομής των Διπλωμάτων των αποφοίτων της Σχολής Μηχ. Μεταλλείων – Μεταλλουργών, καθώς και των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης των αποφοίτων του ΔΠΜΣ “Σχεδιασμός και Κατασκευή Υπογείων Έργων”, του έτους 2016 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10.07.2017 στις 19:00 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου (ΤΠΠΛ), στην αίθουσα του Μηχανουργείου.

Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς έρχεστε την ημέρα της απονομής με δικά σας μέσα, μαζί με συγγενείς και φίλους. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή η Σχολή θα διαθέσει δύο (2) λεωφορεία προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση των αποφοίτων στο ΤΠΠΛ. Κάθε απόφοιτος μπορεί να συνοδεύεται και από ένα άτομο επιπλέον στο λεωφορείο. Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο για τη μετακίνησή τους, θα πρέπει μέχρι τις 23 Ιουνίου 2017 να το δηλώσουν στη Γραμματεία της Σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: elefelena@metal.ntua.gr.

Σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια της τελετής να προβληθούν φωτογραφίες από τη φοιτητική ζωή των αποφοίτων στο Πολυτεχνείο. Όσοι ενδιαφέρονται από τους απόφοιτους να βοηθήσουν σε αυτό, ας επικοινωνήσουν με τον Λέκτορα Σ. Τριανταφυλλίδη (τηλ:2107724468, email:striantafyllidis@metal.ntua.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 772 2067, υπόψη κας Ε. Ελευθερίου.

 

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης,

 

Δ. Καλιαμπάκος, Κοσμήτορας Σ.Μ.Μ.Μ.

Ε. Ρεμουντάκη, Αν. Καθηγήτρια

Α. Μπενάρδος, Επικ. Καθηγητής

Σ. Τριανταφυλλίδης, Λέκτορας

Γ. Πατακιά, Γραμματέας Σ.Μ.Μ.Μ.

 

Download (PDF, 247KB)