Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Υ.Δ. για παροχή επικουρικού έργου

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, (συνεδρίαση 18.09.2017), αποφάσισε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη Υποψηφίων Διδακτόρων (Υ.Δ.) για Επικουρικό Διδακτικό Έργο στα μαθήματα της Σχολής για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Όσοι Υποψήφιοι/ες Διδάκτορες της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών Ε.Μ.Π. ενδιαφέρονται να παρέχουν επικουρικό διδακτικό έργο στα προπτυχιακά μαθήματα της Σχολής, κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία της Σχολής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, e-mail: secretary@metal.ntua.gr), σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις, την αίτηση μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Η πρόσληψη των ανωτέρω θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’αριθμ. 114010/Ζ1/6.7.2017 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2359).

 

Προϋποθέσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Υποψήφιοι Διδάκτορες των οποίων οι εκθέσεις προόδου έχουν κατατεθεί κατά το τρέχον ή το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Από την ανωτέρω προϋπόθεση εξαιρούνται οι Υ.Δ. που έγιναν δεκτοί/ές κατά το τρέχον ή το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των ωρών εβδομαδιαίας απασχόλησης καθορίζεται μέχρι έξι (6) ώρες εβδομαδιαίως για την άσκηση των φοιτητών, τη διεξαγωγή φροντιστηρίων και εργαστηριακών ασκήσεων και μέχρι δέκα (10) ώρες για την εποπτεία εξετάσεων και τη διόρθωση ασκήσεων.

Το ύψος της ωριαίας αντιμισθίας ορίζεται σε οκτώ (8) ευρώ πλέον των εργοδοτικών εισφορών (ΦΕΚ 2359/τ.Β’/11-7-2017).

 

Δικαιολογητικά:

  1. Έντυπο αίτησης (επισυνάπτεται)
  2. Έντυπο συνοπτικής παρουσίασης στοιχείων υποψηφίου (επισυνάπτεται)
  3. Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
  4. Βεβαίωση σπουδών
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 όπου θα αναγράφονται:

η μή κατοχή Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών (επισυνάπτεται) ή

η κατοχή Δ.Π.Υ. και εάν έχουν έως 2 εργοδότες (επισυνάπτεται) ή

η κατοχή Δ.Π.Υ. και εάν έχουν περισσότερους από 2 εργοδότες (επισυνάπτεται)

Entypa

 

Οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλουν αίτηση σε έναν ή περισσότερους Τομείς/Εργαστήρια της Σχολής. Ο αριθμός των υποψηφίων που θα επιλεγούν ανά Τομέα και οι ώρες που θα απασχοληθούν, θα εξαρτηθεί από το ποσό που τελικά θα διατεθεί στη Σχολή από το σχετικό κονδύλι του ΕΛΚΕ. Οι Υ.Δ. που επιθυμούν να παρέχουν επικουρικό διδακτικό έργο (χωρίς πρόσθετη αμοιβή), θα πρέπει να υποβάλουν και αυτοί τη σχετική αίτηση.

Σημειώνεται: Οι Υ.Δ. οι οποίοι έχουν απασχοληθεί κατά το έτος 2017 σε άλλο Ερευνητικό Έργο στο οποίο ήταν υπόχρεοι δήλωσης χρονοχρέωσης (timesheets) δεν θα μπορέσουν να αμειφθούν για το Επικουρικό Διδακτικό έργο που θα παράσχουν.