Ηλεκτρονικές εγγραφές πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2018-19

Ενημερώνουμε τους νεοεισερχόμενους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών, ότι για το Ακαδημαϊκό Ετος   2018-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ως προθεσμία εγγραφής έχει οριστεί το διάστημα από Δευτέρα 10 έως 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Η εγγραφή σας θα  γίνει μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://eregister.it.minedu.gov.gr  εισάγοντας τον ίδιο 8ψήφιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή του μηχανογραφικού δελτίου.

Στη συνέχεια από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018 θα πρέπει να προσέλθετε στη Γραμματεία της Σχολής για να συμπληρώσετε τη δήλωση επιλογής μαθημάτων προσκομίζοντας παράλληλα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Εκτυπωμένη Αίτηση εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας που συμπληρώσατε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής
  • Απολυτήριο Λυκείου (ευκρινές φωτοαντίγραφο)
  • Μία (1) φωτογραφία έγχρωμη τύπου ταυτότητας
  • Αστυνομική Ταυτότητα (ευκρινές φωτοαντίγραφο)

 Για την έκδοση του Δελτίου Ειδικού φοιτητικού εισιτηρίου (πάσο) θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση στο δικτυακό τόπο http://paso.minedu.gov.gr.

             Για την είσοδο στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου καθώς και σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΜΠ θα χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που θα παραλάβετε με e-mail από τη Γραμματεία αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή/δήλωση μαθημάτων στη Σχολή.

Οι φοιτητές μπορούν να παραλαμβάνουν το Δελτίο από το σημείο παράδοσης που θα έχουν επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 01 Οκτωβρίου 2018. Το εν λόγω πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί στο site της Σχολής τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη φοίτησή σας στο Ε.Μ.Π. αλλά και τις παροχές που μπορείτε να έχετε από το Ίδρυμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.