Τελετή Απονομής Διπλωμάτων έτους 2016

Την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, στην αίθουσα του Μηχανουργείου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πτυχίων των αποφοίτων της Σχολής Μηχ. Μεταλλείων – Μεταλλουργών ΕΜΠ καθώς και των αποφοίτων του ΔΠΜΣ «Σχεδιασμός και Κατασκευή Υπογείων Έργων» του έτους 2016. Πάνω από 400 παρευρισκόμενοι τίμησαν  με την παρουσία τους τη γιορτή αυτή των νέων μηχανικών της Σχολής.

 

 

Στην ομιλία του ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχ. Μεταλλείων Μεταλλουργών Καθηγητής Δ. Καλιαμπάκος αναφέρθηκε στην ιστορία του ΕΜΠ και κάλεσε τους απόφοιτους να αντιμετωπίσουν με δύναμη και αισιοδοξία τις δύσκολες μάχες που έρχονται, πεπεισμένοι ότι είναι καλά εξοπλισμένοι για αυτές από τις σπουδές τους στη Σχολή.

Σύντομους χαιρετισμούς προς τους αποφοίτους απηύθυναν ο Αναπληρωτής Πρύτανη ΕΜΠ Καθηγητής Ε. Σαπουτζάκης, ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ Καθηγητής Γ. Τσιαμπάος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχ. Μεταλλείων – Μεταλλουργών κ. Δ. Θεοδωρόπουλος. Στην εκδήλωση συμμετείχε, επίσης, η Ομάδα Κρουστών του ΕΜΠ, υπό από την καθοδήγηση του κ. Β. Βασιλάτου, τα μέλη της οποίας έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην όλη γιορτή.