Έναρξη εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, ως προθεσμία εγγραφής των νεοεισερχόμενων φοιτητών  για το Ακαδημαϊκό Ετος  2019-20 έχει οριστεί το διάστημα από Τετάρτη 18 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Η εγγραφή σας θα  γίνει μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://eregister.it.minedu.gov.gr εισάγοντας τον ίδιο 8ψήφιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή του μηχανογραφικού δελτίου.

Παράλληλα από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019 θα πρέπει να προσέλθετε στη Γραμματεία της Σχολής  Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών (ώρες κοινού 11.00 – 13.30) για να συμπληρώσετε τη δήλωση επιλογής μαθημάτων προσκομίζοντας παράλληλα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Εκτυπωμένη Αίτηση εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας που συμπληρώσατε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής
  • Απολυτήριο Λυκείου (ευκρινές φωτοαντίγραφο)
  • Μία (1) φωτογραφία έγχρωμη τύπου ταυτότητας
  • Αστυνομική Ταυτότητα (ευκρινές φωτοαντίγραφο)

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

 Στη συνέχεια θα παραλάβετε με e-mail από τη Γραμματεία τους κωδικούς πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΜΠ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 30 Σεπτεμβρίου 2019. Το εν λόγω πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί στο site της Σχολής τις προσεχείς ημέρες.