Συνδρομή στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την κοινότητα του ΕΜΠ

 

Αγαπητές-οί συνάδελφοι,

Γίνεται καθολική προσπάθεια από όλα τα πανεπιστήμια για την παροχή συνδρομής στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας – δείτε τη σημερινή σχετική ανακοίνωση στο site (και media) του ΕΜΠ:

https://www.ntua.gr/el/news/announcements/item/3656-syndromi-stous-plimmyropatheis-tis-thessalias-apo-tin-koinotita-tou-emp

Στο πλαίσιο αυτό ζητείται άμεση συγκέντρωση παροπλισμένου και σε καλή κατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ή και νέου εάν υπάρχει η δυνατότητα), π.χ. υπολογιστές, tablet, πληκτρολόγια, ποντίκια κ.λπ. Ο εξοπλισμός θα συλλεγεί κεντρικά από το Ίδρυμα και θα προωθηθεί, με συντονισμό του Υπουργείου Παιδείας, στις εκπαιδευτικές μονάδες που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, ζητείται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (ρουχισμού και προσωπικής υγιεινής) για την υποστήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες. Για τα είδη πρώτης ανάγκης θα υπάρξει κεντρικός συντονισμός συγκέντρωσης και διανομής στους τελικούς αποδέκτες, καθώς έχει γίνει συνεννόηση της Διοίκησης του ΕΜΠ με τους συλλόγους των εργαζομένων (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικών), ενώ βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη σχετικές πρωτοβουλίες και από τους φοιτητικούς συλλόγους.

Η Κοσμητεία της Σχολής Μ.Μ.Μ.