Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση ΙΙ

Σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής της 18/9/2017, για την εξόφληση της Πρακτικής Άσκησης ΙΙ απαιτούνται:

  • Τα δικαιολογητικά/βεβαιώσεις Πρακτικής Άσκησης του Φορέα Υποδοχής
  • Ημερολόγιο Εργασιών, έκτασης όχι μικρότερης των 3 σελίδων, στο οποίο θα αναφέρεται ο Φορέας Υποδοχής και σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας του, καθώς και το αντικείμενο εργασιών του σπουδαστή κατά τη διάρκεια της πρακτικής του.

Με την κατάθεση των δικαιολογητικών a και b, ο σπουδαστής παίρνει προβιβάσιμο βαθμό (6) για το μάθημα της Πρακτικής ΙΙ.  Αν έχει ήδη κατατεθεί η Τελική Εργασία- Τεχνική Έκθεση της Πρακτικής Άσκησης δεν απαιτείται η κατάθεση του Ημερολογίου Εργασιών.

Οδηγίες για την εκπόνηση της Τεχνικής Έκθεσης της Πρακτικής Άσκησης ΙΙ, που αναφέρεται στο Φορέα Υποδοχής και  ειδικό έργο που επεξεργάστηκε ο σπουδαστής  κατά τη διάρκεια της πρακτικής, δίνονται στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της Σχολής, http://www.praktiki.metal.ntua.gr/?page_id=500.

Η τελική καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της Tελικής Εργασίας- Τεχνικής Έκθεσης Πρακτικής Άσκησης τίθεται η 20η Οκτωβρίου 2017.

Οι Τεχνικές Εκθέσεις που υποβάλλονται εντός του χρονικού πλαισίου αξιολογούνται και βαθμολογούνται με την κλίμακα του 10.   Ο τελικός βαθμός του μαθήματος υπολογίζεται από το άθροισμα 6+ 0,4 x Βαθμός Τεχνικής Έκθεσης.