ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ 18/5/2023

Με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της πανεπιστημιακής ζωής και της φοιτητικής ευημερίας, καθώς και τη στήριξη των φοιτητών και φοιτητριών του Ιδρύματος κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε το Θεσμό του Συνηγόρου του Φοιτητή https://stua.ntua.gr/ και προσκαλούμε την ακαδημαϊκή κοινότητα και κυρίως του φοιτητές μας σε εκδήλωση με σκοπό την έναρξη των εργασιών του Θεσμού.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 18/5/2023 στις 15.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτιρίου Διοίκησης. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρύτανης του ΕΜΠ Καθηγητής Ανδρέας Μπουντουβής, και θα μιλήσουν ο Συνήγορος του Φοιτητή, Καθηγητής της ΣΕΜΦΕ, Δημήτριος Φουσκάκης και η Επίκουρη Καθηγήτρια της ΣΕΜΦΕ και Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer – DPO) του EMΠ,  Ευγενία Τζαννίνη.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με τον Θεσμό, τα κύρια θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Συνηγόρου, και τις προϋποθέσεις αποδοτικής λειτουργίας του Θεσμού. Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν φοιτητές Erasmus που φοιτούν στο ΕΜΠ για να καλυφθούν στη συζήτηση θέματα που τους αφορούν και συνδέονται με τον Θεσμό.

https://www.ntua.gr/el/news/announcements/item/3458-to-emp-egkainiazei-ton-thesmo-tou-synigorou-tou-foititi-18-5-2023