Εγγραφές νεοεισερχόμενων Φοιτητών της Σχολής Μ.Μ.-Μ.

Ανακοινώνεται στους νεοεισερχόμενους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών, ότι από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες αυστηρά 11:00πμ – 13:00μμ θα πρέπει να προσέλθετε στη Γραμματεία της Σχολής με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο προκειμένου να γίνει ταυτοπροσωπία και να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας  προσκομίζοντας παράλληλα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Εκτυπωμένη Αίτηση εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας που συμπληρώσατε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής
Απολυτήριο Λυκείου (ευκρινές φωτοαντίγραφο)
Μία (1) φωτογραφία έγχρωμη τύπου ταυτότητας
Αστυνομική Ταυτότητα (ευκρινές φωτοαντίγραφο)

Σε περίπτωση που έχετε προβεί σε διόρθωση και ενημέρωση των λανθασμένων στοιχείων σας στο Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ θα πρέπει να προσκομίσετε και τη σχετική βεβαίωση από το ΚΕΠ.

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Για την έκδοση του Δελτίου Ειδικού φοιτητικού εισιτηρίου (πάσο) θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση στο δικτυακό τόπο http://paso.minedu.gov.gr./

Για την είσοδο στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου καθώς και σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΜΠ θα χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που θα παραλάβετε με e-mail από τη Γραμματεία αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή/δήλωση μαθημάτων στη Σχολή.

Οι φοιτητές μπορούν να παραλαμβάνουν το Δελτίο από το σημείο παράδοσης που θα έχουν επιλέξει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 02 Οκτωβρίου 2017. Το εν λόγω πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο site της Σχολής μας .