Πρόσκληση σε συμμετοχή στην ευρωπαϊκή έρευνα αποφοίτων Eurograduate

Αγαπητέ/ή Απόφοιτε/η,

H Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή έρευνα αποφοίτων των ανώτερων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (EUROGRADUATE pilot survey,  www.eurograduate.eu)  και είναι εξαιρετικά σημαντική η συμβολή σου, ώστε να συλλεχθούν πληροφορίες σχετικές με την επαγγελματική πορεία των αποφοίτων. Ως εκ τούτου, σε παρακαλούμε θερμά να συμμετέχεις στην έρευνα συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019.

Η έρευνα παρακολουθεί τους/τις απόφοιτους/τες ένα και πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, δηλαδή αφορά άτομα που ολοκλήρωσαν προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2012-13 και 2016-17.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eurograduatesurvey.panteion.gr/participate/b82fdd15d57bc25eaefa9024cf75b736

 Όλες οι απαντήσεις που θα συλλεχθούν στην έρευνα θα αντιμετωπιστούν με ανωνυμία και σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό 45/2001 της ΕΕ, ο οποίος αφορά στην προστασία δεδομένων από τους θεσμούς της ΕΕ, όπως επεξηγούνται στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων: http://www.eurograduate.eu/respondents

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση parsanoglou@panteion.gr.

Ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και τη συμβολή σου!

Εκ μέρους της Εθνικής Ερευνητικής Ομάδας

Μαρία Συμεωνάκη

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Στατιστικής

Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής

Σχολή Πολιτικών Επιστημών

Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών