ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Μ.Μ.-Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Γ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις πλέον προσφιλείς και ακούραστες προσωπικότητες του κλάδου, με πλούσια, πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και το περιοδικό «Ορυκτός Πλούτος», το οποίο αναδείκνυε τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του κλάδου. Με την οξυδέρκειά του, την πρωτότυπη σκέψη και ιδέες του αλλά και την επαγγελματική του εμπειρία, απετέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της βιομηχανίας, της Σχολής και των επιστημονικών συλλόγων του κλάδου.

Ως δείγμα τιμής για την συνολική επιστημονική και κοινωνική προσφορά του στη Σχολή και στον κλάδο η Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του ΕΜΠ αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου
  • Να καταθέσει χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, στη μνήμη του εκλιπόντος για την ενίσχυση του κοινωφελούς σκοπού του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού»
  • Να σταλεί το παρόν ψήφισμα για δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Σχολής

Για τη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών ΕΜΠ

Δημήτριος Καλιαμπάκος

Κοσμήτορας ΣΜΜΜ