ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας έχει οριστεί το διάστημα από 22/09/2020 έως 29/09/2020 ως προθεσμία εγγραφής για τους  νεοεισερχόμενους φοιτητές, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21.

Η εγγραφή θα  γίνει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του  Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://eregister.it.minedu.gov.gr  εισάγοντας  τον ίδιο 8ψήφιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή του μηχανογραφικού δελτίου.

Στη συνέχεια θα παραλάβετε στο προσωπικό email που θα έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας, τους κωδικούς πρόσβασης (username & password) στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΜΠ.

Οι κωδικοί αυτοί θα χρησιμοποιηθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των μαθημάτων της σχολής mycourses καθώς επίσης και σε άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως έκδοση πάσο, δήλωση μαθημάτων/συγγραμμάτων, κατάθεση λοιπών δικαιολογητικών.  Θα υπάρξουν επόμενες διευκρινήσεις για τα ανωτέρω, επομένως να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις της Γραμματείας.

          Η έναρξη των μαθημάτων στη Σχολή είναι 05 Οκτωβρίου 2020. Ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων καθώς και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.

          Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές.