ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Οι εγγραφές και δηλώσεις μαθημάτων των χειμερινών εξαμήνων 1ου, 3ου, 5ου, 7ου και 9ου για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από 03.10.2022 έως 23.10.2022 επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.central.ntua.gr/registrations .

 Οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να επιλέξετε τον παραπάνω σύνδεσμο και αφού συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία να προχωρήσετε στη δήλωση μαθημάτων και να δηλώσετε ποιο μάθημα επιλογής του 1ου εξαμήνου επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου είναι ήδη δηλωμένα από τη Γραμματεία.

Για την είσοδο σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΜΠ θα χρησιμοποιήσετε τους  κωδικούς πρόσβασης (username & password) που έχετε παραλάβει στο προσωπικό e-mail σας από τη Γραμματεία.

Εάν η αίτησή σας δεν γίνεται δεκτή από το σύστημα σημαίνει ότι παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του προγράμματος σπουδών.

Εάν δεν έχετε παραλάβει κωδικούς σημαίνει ότι υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την εγγραφή σας επομένως επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής.

Οι φοιτητές ολοκληρώνουν την παρακολούθηση των 10 μαθημάτων στο 8ο και 9ο εξάμηνο σπουδών, αφού παρακολουθήσουν και επιτύχουν σε πέντε (5) μαθήματα, κατ’ ελάχιστον, από την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει. Τα υπόλοιπα πέντε (5) μπορούν να τα επιλέγουν είτε από τη βασική κατεύθυνση επιλογής ή από τις άλλες κατευθύνσεις ή από τη δεξαμενή. Η δήλωση των μαθημάτων  περιλαμβάνει πέντε (5) μαθήματα ανά εξάμηνο.