ΗMEΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΜΠ

Ημέρα Σταδιοδρομίας ΕΜΠ με απευθείας συνεντεύξεις για προσλήψεις από 32 εταιρείες

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΜΠ θα πραγματοποιήσει Ημερίδα Σταδιοδρομίας τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στην οποία θα παραβρεθούν εκπρόσωποι 32 επιχειρήσεων, οι οποίοι θα κάνουν απευθείας συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους, που θα έχουν ως στόχο την πρόσληψη τελειόφοιτων και απόφοιτων του ΕΜΠ.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ακριβώς δίπλα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για τελειόφοιτους και απόφοιτους της Σχολής Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών ενδιαφέρονται οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Aegean Airlines (για τη συγκεκριμένη εταιρεία έχουν ήδη “κλείσει” οι συμμετοχές)

Cenergy Holdings

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ

MΕΤΡΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 Mytilineos (για τη συγκεκριμένη εταιρεία έχουν ήδη “κλείσει” οι συμμετοχές)

Real Consulting

TITAN Α.Ε. Τσιμέντων

Για να συμμετέχετε, πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

(1) να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής εδώ:  https://careerday.ntua.gr/  , ως την Τετάρτη 15 Μαΐου, βάζοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας την ώρα της συνέντευξης με τις επιχειρήσεις με τις οποίες θέλετε να έρθετε σε επαφή την ημέρα της εκδήλωσης (θα τηρείται σειρά προτεραιότητας).
(2) να έρθετε στην εκδήλωση με το Βιογραφικό σας, σε 3 αντίτυπα και να πραγματοποιήσετε μια 15λεπτη συζήτηση – συνέντευξη με τους εκπροσώπους των εταιρειών που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια, όσοι επιλεγούν από αυτή τη διαδικασία, θα ειδοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο από την επιχείρηση για τα επόμενα βήματα (άμεση πρόσληψη ή δεύτερη συνέντευξη στα γραφεία της εταιρείας ή πρόσθετη εξ αποστάσεως συνέντευξη κτλ).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις εταιρείες που συμμετέχουν , μια σύντομη περιγραφή τους και τις ειδικότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, εδώ: http://career.ntua.gr/imeres-karieras/