Δηλώσεις Συγγραμμάτων στο σύστημα “Εύδοξος” για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου

Ενημερώνουμε τους φοιτητές της Σχολής, ότι η διαδικασία δηλώσεων των συγγραμμάτων στο σύστημα «εύδοξος» για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ακαδ.έτους 2017-18 ξεκίνησε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017  και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Η διανομή και παραλαβή των συγγραμμάτων από τους εκδότες ξεκίνησε τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

          Υπενθυμίζουμε, ότι για τη δήλωση των συγγραμμάτων που αφορούν εκδοτικούς οίκους (όχι για τις πανεπιστημιακές σημειώσεις) είναι απαραίτητη η επίσκεψη όλων των φοιτητών στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr.

          Διευκρινίζουμε, ότι οι φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση των μαθημάτων τους. Επισημαίνεται, ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

          Κατ΄εφαρμογή του άρθρου 65 του Ν.4386/2016 (ΦΕΚ Α 83/11.05.16), είναι δυνατή η χορήγηση δωρεάν έντυπων διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών για τη λήψη δεύτερου πτυχίου.

          Στην ιστοσελίδα της σχολής υπάρχει σχετικός πίνακας των προτεινομένων προς επιλογή συγγραμμάτων που αναφέρονται αναλυτικά όλα τα μαθήματα με τα αντίστοιχα συγγράμματά τους.

          Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).