ΑΡΧΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Για λόγους ασφάλειας, υπήρξε άμεση ανάγκη αρχικοποίησης των μυστικών κωδικών (password) ορισμένων φοιτητών της Σχολής μας. Κάθε ένας από αυτούς τους φοιτητές, έλαβε τη σχετική ενημέρωση και το νέο του κωδικό στην εκτός του ΕΜΠ διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του. Μόνη πηγή για την πληροφορία της εκτός του ΕΜΠ ηλεκτρονικής διεύθυνσης είναι το φοιτητολόγιο της Σχολής μας.

Παρακαλώ αναζητήστε σχετικό μήνυμα στην γραμματοθυρίδα σας στο gmail (ή yahoo ή outlook ή κτλ ανάλογα με τι διαθέτει ο φοιτητής). Παρακαλούμε να δείτε και τον κατάλογο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spam). Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Ξέχασα το password” από τη σελίδα https://my.central.ntua.gr.”

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αν κάποιος φοιτητής έχει οποιοδήποτε πρόβλημα μη αναγνώρισης μυστικού κωδικού (password), μπορεί μόνος του να το αρχικοποιεί χρησιμοποιώντας την επιλογή “Ξέχασα το password” από τη σελίδα https://my.central.ntua.gr. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι η σωστή πληροφορία της εκτός του ΕΜΠ ηλεκτρονικής του διεύθυνσης γιατί εκεί θα λάβει τις απαραίτητες οδηγίες.